Portrettekening

Anna Menkje

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Bestelprocedure PDF Afdrukken E-mail

Bestelprocedure

Heeft u belangstelling voor een portret in opdracht, neem dan telefonisch contact met mij op. We kunnen dan de wensen bespreken. Standaard zal zijn dat u de foto aanlevert, welke als basis dient voor de opdracht. De uitsnede bepaal ik aan de hand van de foto, uiteraard in overleg. Indien nodig zal ik u om ander materiaal vragen. De foto’s kunnen via het bestelformulier worden aangeleverd. Wanneer we beslissen met elkaar in zee te gaan, ontvangt u van mij een bevestiging. Na aanbetaling wordt u in gepland.

Bestelformulier

Indien een portret getekend wordt aan de hand van een door u geleverde foto, plaatst u deze als eerste op het bestelformulier. Er wordt door mij om vier foto’s gevraagd. Deze zijn voor mij om een completer beeld van de geportretteerde te kunnen krijgen. Graag hoor ik iets meer over de geportretteerde, dit is echter niet noodzakelijk. De foto’s zullen discreet worden behandeld. Indien geen opdracht plaats vindt of na afloop van de opdracht worden zij vernietigd.  

Betalingsvoorwaarde

De financiële afwikkeling is eenvoudig. Ik reken 50% bij de bestelling en de tweede 50% factureer ik als u tevreden bent met het eindresultaat. U doet de aanbetaling binnen 24 uur na bevestiging van de bestelling door de helft bedrag over te maken op rekening 3457640 (Postbank) ten name van A.M. van der Meulen te Apeldoorn.

Voor het bestellen eerst uw adresgegevens invullen!
Wilt u het ordernummer vermelden bij uw overschrijving!

Tariefstructuur

Door te werken met standaardmaten en kleuren, kan ik met grotere hoeveelheden lijsten bestellen en daarmee bezorgkosten mijden en kortingen verkrijgen. Tekeningen worden standaard geleverd inclusief passe-partout en mat zwarte aluminiumlijst. Olieverf wordt exclusief lijst geleverd Prijs inclusief 6% BTW en excl. verpakking- en verzendkosten. Afwijkende maten, composities, fotoshoot en overige tarieven op aanvraag. 
Passe-partouts worden pas gesneden respectievelijk besteld, nadat ik met de tekening ben begonnen, zodat ze mooi passen.

Afwijkende lijst of passe-partout Natuurlijk kunt u kiezen voor een afwijkende lijst en/of passe-partout. Voor de standaardlijst kunt u dan  €15 in mindering brengen en voor het passe-partout geldt de prijsverlaging van €10. Wanneer het uitsnijden van aangeleverde passe-partouts door mij moet worden verzorgd, is er geen minderprijs.

U kunt eventueel een keuze maken op www.zelfinlijsten.nl.  In dit geval verzorg ik de bestelling en wordt BTW van 6% gerekend. De prijzen die u op deze site vindt, zijn excl. BTW en excl. bezorgkosten €15,= Wanneer uw bestelling met een grotere order van mij mee kan, komen deze bezorgkosten te vervallen. 

Ook kunt u de lijst zelf aanleveren. Vaak is dan de BTW 19% in plaats van de genoemde 6%
 

 

 

Laatste aanpassing op Maandag 13 Oktober 2008 22:16
 

12-fragment ton.jpg
33-jan29-4-05.jpg
33-jan29-4-05.jpg
19-fragment sumantri.jpg